Flex-när bra blir bättre

Under flera år har jag fått förfrågningar av potentiella kunder som bor lite för långt bort för att kunna delta i våra kurser som har många och/eller täta träffar. Önskningar om att starta onlinekurser har också funnits. Efter många och långa diskussioner med kollegor i branschen och trogna kunder så utmynnade det i konceptet Flex©

Vi har tagit det bästa ur två kursformat och kombinerat dem.

Onlinekursens fördel är att både du och hunden befinner er i en lugn och trygg miljö utan störning. Ni kan träna när och hur mycket ni vill. De uppgifter ni får via onlineklassrummet filmas och genom filmerna får ni personlig feedback. Det ger också möjlighet för mig som lärare att få se en annan sida av hunden (och föraren) när de arbetar i en känd miljö utan störningar. En annan fördel är att man under Flexkurserna hinner befästa och utvecklas i sin hundträning utan att stressa fram resultat. Kurserna är öppna från 4-7 månader beroende på vilken kurs du väljer att gå.

Fysiska träffar– är en viktig del i träningen. Jag som lärare får möjlighet att undervisa kursdeltagarna irl med allt vad det innebär. Ni får träffa övriga kursdeltagare som ni redan känner via onlineklassrummet. Ni har också fått möjlighet att se dem träna sina hundar, ni har ett hum om vilka hundar som deltar och hur deras personlighet är. En del behöver stort utrymme medans andra trivs bra i träningssituationer ihop med andra hundar.ger en möjlighet till att träna och utvecklas i en annan miljö. Vi har dragit ner antalet fysiska träffar och istället gjort dem något längre.Detta för att långväga kunder ska ha möjlighet att gå kurs hos oss. Det ger också möjlighet för stressade och osäkra hundar att landa lite i miljön utan att matte/husse behöver bli oroliga att de inte hinner med träningen under träffen.

Vi har följande Flexkurser att erbjuda under vintern/våren/sommaren 2019:

Nose Work Flex©

Nose Work 2 Flex©

Alla anmälningar görs via vår webshop

Vi är övertygade om att Lärande och utveckling sker i det pedagogiska mötet mellan lärare och elev.

Ingela Wik

Legitimerad lärare och utbildningsansvarig Work for fun-Hundutbildning AB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait