Upplev tillsammans

Upplev tillsammans är precis som det låter,något som du och din hund får uppleva tillsammans. Hundägare idag har olika livssituationer. Vi jobbar skift,har små barn,sjukdomsproblematik med värk ja listan kan göras hur lång som helst. Detta gör att många hundägare inte har möjlighet att delta i hela kurser. De vill gör aktiviteter med sin hund men begränsas på grund av olika skäl. Tanken med Upplev tillsammans är att motverka det.

Kursformen riktar sig till dig vars hund är 8 månader eller äldre.Inga förkunskaper krävs för att delta. Sk. ”problemhundar” är extra välkomna till Upplev tillsammans. Du deltar i introduktionsföreläsningen (utan hund) där du får ett kurskompendium med både praktiska och teoretiska verktyg till att leva med hund, Du får även en djupare beskrivning av de olika aktiviteterna du har möjlighet att boka plats på.Därefter deltar ni på de praktiska träffar som önskas och passar tidsmässigt. Träffarna har olika teman och längd ( 60-120 min). Träningen anpassas efter dig och din hunds förutsättningar. Du bokar plats och deltar i de träffar som passar dig och hunden innehållsmässigt.

Varje aktivitet finns vid flera tillfällen mellan oktober och april. Väljer du att gå på flera träffar med samma tema fortsätter vi träningen där vi avslutade förra tillfället. Du har alltså möjlighet att bygga din egen kurs med aktiviteter du antingen tycker om att göra tillsammans med hunden eller något du vill lära dig mer om/utveckla tillsammans med din hund. Träffarna sker utomhus på vår upplysta och inhägnade träningsplan eller på annan plats om aktiviteten kräver det.

Anmälan sker via vårt bokningssystem och varje träff tar emot max 7 ekipage.Pris: 120 kr/ träff. Vid första tillfället du går in på bokningssidan behöver du skapa en inloggning. Därefter kan du sköta dina bokningar helt själv. Träffarna kommer vara på olika veckodagar, dagtid och kvällstid.Datum kommer ut i slutet av september och blir då bokningsbara.

Exempel på aktiviteter/teman som kommer finnas på menyn är: Samarbete och klurigheter, Följsamhet i vardagen, Nose Work, Bollvallning, Besvärliga träningssituationer, Rallylydnad, Störningsträning, Allmänlydnad, Styrka/balans och kroppskontroll, Apportering.

Introduktionsföreläsningar: 7/10 eller 10/10 kl 18-21

Pris: 350 kr/ekipage inkl. fika

Länk till bokningssida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait