Kurser och privatlektioner

Kurser och privatlektioner

Jag har arbetat med hund som yrke sedan 2005. Längs vägen har både metoder och olika kurskoncept kommit och gått. Under min strävan efter at ge dig som kund det mesta av min tid och guidning har min verksamhet mer och mer riktat in sig på det enskilda mötet.  Oavsett om du bokar privatlektioner eller vill anmäla dig till en kurs hos mig så hittar du aktuella kurser och bokningsbara tider via onlinebooq. Där kan du även köpa presentkort och olika premiumpaket. 

Hundproblem

I egenskap av problemhundsutredare tar jag emot hundar och deras människor som av någon anledning har bekymmer med något. När du vänder dig till mig för att få stöd och hjälp i din hunds beteende, har du troligtvis kommit till vägs ände på egen hand. Du kanske har sökt hjälp hos någon annan, arbetat själv med hunden eller en kombination av båda. Varje hund och människa bär på ett gemensamt bagage och påverkar varandra i olika situationer. Oavsett ert bagage utgår jag från att du har gjort ditt allra bästa utifrån de förutsättningar du har. Innan du kontaktar mig för en utredning eller konsultation, läs hur jag arbetar med hundproblem för att se om det går hand i hand med din syn på hund.

1. Ett första steg

För att jag ska kunna bilda mig en uppfattning om på vilket sätt jag kan vara ett stöd och hjälpa dig med din hund så behöver vi ses för en konsultation. Jag tar emot dig på Work for fun i Blädinge eller via hembesök om det passar dig bättre.

Under vårt samtal får du möjlighet att berätta om er situation och jag ställer en del frågor. Hunden är med vid konsultationen för att jag ska få träffa den helt enkelt.

2. Kartläggning

Beroende på om du vill och behöver gå vidare med en utredning så påbörjar jag en kartläggning av hunden. Den största delen är redan gjord via konsultationen. Utifrån kartläggningen går vi sedan vidare till en plan.

3. Utredning och träning

Gemensamt för de utredningar jag gör är att hundens välfärd ligger i fokus. Många problembeteenden grundar sig i smärta och vetrinärbesök kan bli aktuellt som en åtgärd. Jag kan aldrig garantera ett visst resultat men kommer att göra mitt bästa för att ge dig en rimlig uppfattning om vad som behövs för att din hund ska må bättre. Plan och träning ser väldigt olika ut och många gånger kan träningen ske på hemmaplan av dig. Jag utgår från hunden bakgrund och behov. Blodspår, vallning, apportering, styrketräning och massage kan vara delar i träningsåtgärder.

Uppföljning och återbesök bokas enligt överenskommelse med dig.

Prisbild hundproblem

  • Konsultation 90 min  1100 kr
  • Kartläggning 650 kr
  • Utredning och träningsplan 2500 kr
  • Träningspass 750 kr/ timme

 

Vallning

Mina 13 tackor är av rasen värmlandsfår. De hjälper mig i grundträning av hundar i vallning. Vallning för mig är ett beteendebehov hos vallhundsraserna och har inget med tävling, priser eller prestation att göra. Vallning hos mig handlar om att öka välfärden hos hunden, tillgodose beteendebehov och alltid med känsla och respekt för fåren. Mina ulliga damer är självklara lärare tillsammans med mig när vi möter hundar i vallning. Vallning bokas som privatlektion 45 minuter via bokningssidan. Var noga med att skriva vallning i formuläret när du bokar.

Kontakt

Blädinge Ängsgården 1

342 91 Alvesta

076-1854807

iw.workforfun@gmail.com

Work for fun

Boka kurser, lektioner och BPH:

https://workforfun.onlinebooq.se/

Work for fun online:

https://workforfun.addwisdom.se/

Follow Us