Boosta relationen

 

Jag är långt ifrån en relationsexpert mellan hund och hundägare, men jag har däremot stött på en hel del individer genom åren som kanske missförstår varandra i vardagen. Det kan handla om allt ifrån beteenden som misstolkas men också att man som människa inte riktigt litar på sin magkänsla.

I boosta relationen har jag plockat in lite Pippi Långstrump i tänket. “Det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag helt säkert.”

Under våra träffar utforskar du och jag, hunden som ras och individ. Vad har din hund för arbetsbakgrund som du vill veta mer om i både teori och praktik? Det kan handla om att du vill testa patrullstig med din hund eller se hur den agerar vid belastning under kontrollerade former. Du kanske har en fråga kring din hunds agerande som du vill börja reda i eller ni kanske vill utforska Nosework, apportering eller varför inte testa om rallylydnad kan vara något för er.

Lärare:

Jag som ansvarar för Boosta relationen heter Ingela Wik. Min utgångspunkt i mötet med hundägare i den här formen är att fungera som ett bollplank och en språngbräda att lita på sin intuition och viljan att försöka förstå hunden på ett djupare plan. Ett sätt är att lära sig mer om rasen, berikning, individen och vad du som hundägare kan tillföra för att skapa en bättre välfärd för din hund. Jag driver Work for fun sedan 2005 och ägnar en stor del av min vakna tid i arbetet med hundar och hundägare. Hundar med speciella behov är särskilt välkomna på mina kurser och i det här kursformatet ökar chansen att hundägare vågar ta steget. Jag anpassar förutsättningarna för att både hund och ägare ska lyckas tillsammans.

 

Vad ingår?

  • 3 tillfällen a`60 min eller 2 tillfällen a`90 min med praktiska träffar med hund, på Work for fun i Blädinge
  • Kostnad: Erbjudande under april 1.500 kr ( ord. pris 2.000 kr)

Hur går det till?

  • Fyll i formuläret nedan med de uppgifter vi efterfrågar.
  • Vi mailar ut bekräftelse samt information hur du bokar dina lektioner.
  • Betalning sker via faktura som du kan betala via swish eller bankgiro.
  • Avgiften ska vara betald i sin helhet när första lektionen äger rum.
  • Lektionerna kan bokas både dagtid och kvällstid.
  • Du kan välja att boka tillsammans med en kompis och dennes hund. Skriv det i så fall i anmälan.

Anmälningsformulär: