Mot nya mål 2020-för tassar och tår

Mot nya mål 2020- för tassar och tår ger dig möjlighet att utvecklas tillsammans med din hund, i er takt. Idag utsätts hundägare för många influenser och tyckanden från olika medier,företag, grannar och släktingar. Budskapet är ofta hur du ska dressera, uppfostra och lära din hund att visa upp en polerad yta.

I det här konceptet byter vi fokus och riktar strålkastaren till dig som hundägare och vilka mål du vill vill ha för 2020 tillsammans med din hund. Du får stöd och förslag hur ni ska nå era mål,vad som krävs av dig samt om det är en rimlig kostnad för hunden att hänga med dig på resan.

Vi kommer under året ha en rådgivande funktion, en mentorsroll, för att du som hundägare ska känna dig trygg i dina val av kurser och utbildningar,övningar och förhållningssätt till din hund.

Vi tror på det personliga mötet och har därför valt att lägga in telefonsamtal i vårt koncept. Mycket kan hända under ett år och om du vill lägga till fler lektioner eller personliga möten finns det möjlighet att göra det till ett förmånligt pris.

 

Detta ingår:

  • Inledande samtal med önskemål, planering och struktur för året 90 min
  • 2 privatlektioner a`60 min
  • Stöd via telefon 2 gånger/månad eller vid behov enl. överenskommelse
  • Stöd via mail 2 gånger/månad eller vid behov enl. överenskommelse

 

Lärare/mentor: Ingela Wik, legitimerad lärare inom specialpedagogik och problemhundsutredare.

 

Kostnad: Kampanj under december 199 kr/mån i 12 månader (hela 2020)

                     Från 1/1-2020 är priset 249 kr/mån i 12 månader från dagen du bokar plats

                    Betalning sker 28:e varje månad.

Boka plats