Samarbeten

” Utveckling och lärande sker i samspel med andra”

Under de senaste 5 åren har jag utvecklat olika typer av samarbeten med kollegor i branschen. Vi har olika projekt gemensamt, stora som små, eller så har vi gemensamma tankar inom ett område. Att samverka och samarbeta för att utvecklas både som företag men också som människa och yrkesperson har blivit vårt signum.

//Ingela Wik Blädinge 2020

 

HUNDutbildningsgruppen via David Selin ,är det samarbetet som är ständigt pågående. Tillsammans utvecklar vi olika helgkurser och längre utbildningar via konceptet Work in progress. Det innebär kort och gott att vi omsätter och prövar våra idéer i verkligheten. Priset, omfattningen och innehållet förändras under utvecklingsarbetet.

Den mest omtalade är Selin&Wik tolkar beteende, som nu har blivit en reguljär helgkurs under namnet Tolka hundars beteende. Det tog drygt ett år att forma kursen och deltagarna i våra Work in progress är en del i utvecklingsarbetet.

Vårt nya projekt, Problemhundstestare, är en längre yrkesutbildning som genomförs under 2020/2021.

Vovveskolan via Anna Frisk, är ett relativt nytt samarbete. Jag och Anna delar många tankar om hund och relationen till hunden. Vi har båda en bakgrund inom skola och utbildningsorganisationer. Anna är beteendevetare och jag är lärare och specialpedagog.Just nu kör vi onlinekursen Hunden, relationen och vardagslivet. Det är ett nytt format för oss båda men det har verkligen gett mersmak. Framöver kommer vi, förutom att köra vår onlinekurs igen, ge oss på att göra lite onlineföreläsningar tillsammans.