Utbud & Tjänster

Här finner du vårt utbud av tjänster, uppdelat i kategorier. Klicka på rubriken för att komma till respektive sida. Saknar du något eller vill boka oss för externa uppdrag, kontakta oss för offert och lediga tider. Alla aktuella kurser/utbildningar finner du under fliken aktuella kurser

Agility

På vår agilitysida hittar du grund och fortsättningskurser i agility. Träningsgrupper, träningstävlingar och annat skoj presenteras samt möjlighet till privatlektioner. Lärare på våra agilitykurser är Anna Frisk, instruktör och beteendevetare. Anna tävlar i klass 3 med sin Bordercollie Pippi.

 

Hoopers

På vår Hoopers-sida hittar du grund och fortsättningskurser i Hoopers. Utbudet i Hoopers är under uppbyggnad och fler kursformer i den snabbt växande aktiviteten presenteras efterhand som de blir klara. Lärare på våra Hooperskurser är Anna Frisk, Hoopersinstruktör och beteendevetare.

 

Valpkurser

På vår valpsida hittar du kurser som riktar sig till valpar och unga hundar. Lärare på våra valpkurser är Ingela Wik, instruktör och problemhundsutredare eller Anna Frisk, instruktör och beteendevetare.

 

Grundkurser för unga och vuxna hundar

På den här sidan hittar du vårt utbud för unga och vuxna hundar. Det kan handla om olika typer av grundkurser samt kurser för dig som har omplaceringshundar eller hundar med problembeteenden. Lärare på dessa kurser är Ingela Wik, instruktör och problemhundsutredare eller Anna Frisk, instruktör och beteendevetare.

 

Nosework

På vår Nosework-sida hittar du utbudet inom sporten/aktiviteten Nosework. Vi har grundkurser, fortsättningskurser, läger och fortbildningar för instruktörer. Lärare och ansvarig för Nosework-delen är Ingela Wik, certifierad instruktör och doftprovsdomare. Lärare på våra kurser i Nosework är också Anna Frisk, instruktör och beteendevetare.

 

Rallylydnad

Här hittar du vårt utbud i rallylydnad. Vi har kurser i olika klasser, banträning, träningsgrupper och träningstävlingar. Lärare på våra rallylydnadskurser är Anna Frisk eller Ingela Wik.

 

Temakurser

Här hittar ni våra temakurser. Det handlar om kurser som är ett längre tillfälle (3-4 timmar) och har ett tematiskt innehåll. Det kan handla om allt från inkallning till att hitta stadga i moment inför tävling. Lärare på våra temakurser är Anna Frisk eller Ingela Wik.

 

Helgkurser

Här presenteras vårt utbud i helgkurser och läger. Dessa kurser bokas även av externa arrangörer, och arrangeras i flera delar av landet. Ansvarig för helgkurserna är Ingela Wik.

 

Tävlingar och prov

På den här sidan presenteras aktuella doftprov, Clear rounds , blåbärstävlingar och träningstävlingar inom olika hundsporter.

 

Enskild träning och problemhundsutredningar

På den här sidan hittar du vårt utbud gällande enskilda träningar, konsultationer av olika slag samt utredning av problemhundar. Vi har även telefonrådgivning för enklare rådgivning eller som en första kontakt. Ansvarig för den här delen är Ingela Wik.

 

Distanskurser

Här presenteras de kurser som inte har några fysiska träffar. Det handlar om självstudiekurser, kurser med träffar via zoom eller en kombination av dessa. Här samsar kurser riktade till yrkesverksamma och till hundägare. Ansvarig för den här sidan är Ingela Wik.

 

Yrkesutbildningar

På den här sidan samsas våra instruktörsutbildningar med olika typer av fortbildningar för instruktörer eller blivande instruktörer. Oavsett vilken del i hundbranschen du är verksam i eller har en tanke om att utbilda dig i, kika in på sidan för att se vad vi har att erbjuda. Här presenteras även yrkesutbildningar som vi skapar tillsammans med kollegor i branschen.

 

Vallning

Här finns all information kring fråvallning. Vår filosofi, gårdens får, hur du går tillväga om du vill valla hos oss osv. Ansvarig för vallningen är Ingela Wik.