Utbud

Kroppsmedvetenhet
Relation
Träningsplan
"Läsa hund"
Utforska
Gemenskap
Trygghet
Lek
Interaktion
Previous
Next

Kurser i Blädinge

I vårt utbud  hittar du bland annat valpkurser ,  nosework, rallylydnad,  agility, drag, spår, temakurser, helgkurser mm. I vår kurskalender hittar du aktuella kursstarter och information om dessa.

Online

Under den här rubriken hittar du kurser, föreläsningar, fortbildningar, yrkesutbildningar, evenemang och utbildning av olika omfattning och längd, som genomförs helt utan fysiska träffar

Privatlektioner & utredning av problembeteenden

Bokning av privatlektioner och enskilda träningar gör du via vår bokningskalender. Där finner du ett brett utbud av tjänster som vi erbjuder. Enskilda träningar, utredning av problembeteende, blodspår som berikning, vallning telefonrådgivning och digital konsultation och handledning. Vi har bokningsbara tider dagtid och kvällstid både på vardagar och helger. Välkommen att utforska den här delen av verksamheten.

Yrkesutbildning

Vi har sedan 2008 utbildat instruktörer och yrkesverksamma inom hundbranschen, både som enskild arrangör och ibland i samarbete med andra. 

Vår instruktörsutbildning ,Med HUND som yrke ,har ett flexibelt upplägg. Vi tror på kontextbaserat lärande och har därför ett lärlingssystem. Samtidigt som du läser och arbetar med utbildningens teoretiska bas, genomför du projektkurser på egen hand, lärlingskurser på plats i Blädinge med handledning samt träning av egen hund i arbetet med att utveckla en yrkeskompetens att möta hundar och hundägare utifrån deras förutsättningar och förmågor.

Samarbeten

Vi gillar samarbeten i olika former. De kollegor och företag som vi har mer eller mindre regelbundna samarbeten med har vi länkat till. Vill du och ditt företag också starta ett samarbete med oss, tveka inte att höra av dig.