Ängsgårdens Hundutbildning AB är ett litet företag med stor kompetens. Vi har under lång tid ägnat oss åt hundar och beteende. Vi har kurser och utbildningar för vanliga hundägare samt vidareutbildningar för yrkesverksamma.

Vi utför uppdrag från externa arrangörer och ser gärna att kunden är med i utarbetandet av våra utbildningsuppdrag. Boka en dag eller helg och bestäm innehållet tillsammans med oss eller berätta vilket behov ni har så plockar vi ihop en utbildning som uppfyller ert behov.

Vi är sedan 2016 arrangörer för SKK:s beteendebeskrivning BPH.

Kontakta oss

Planera era utbildningsdagar 2020
Kontakta oss i god tid för rådgivning

Nyheter och externa uppdrag
Maj 16
Selin&Wik tolkar INTE beteenden...det gör Ni!

En 2 dagars Clinic där vi går på djupet i hundens språk. Vi arbetar praktiskt med hundar som har lätt att ändra känsloläge och deltagarna får med sig mycket användbart när det gäller hundens språk och beteende.Eleverna arbetar praktiskt och utmanas under helgen att tänka utanför boxen.

Maj 23
Läsa hund och pedagogik

Helgen är en delkurs i HUNDutbildningsgruppens instruktörsutbildning. Vi tolkar och beskriver hundars beteende samt arbetar med LBH Lågaffektivt bemötande-Hund

Juni 6
Helgkurs i Nosework

Den här helgkursen arrangeras av Marie Ström. Vi tränar olika sökområden och individanpassar och utmanar deltagarna att kliva utanför sin comfortzone.

Juni 13
Helgkurs i Nosework

Den här helgkursen arrangeras av Saxnäs Brukshundsklubb. Ekipagen som deltar får individanpassade utmaningar och vi leker Nosework hela helgen.

Augusti 1
Nosework for fun-Utveckla teamkänslan med din hund
Den här 2 dagarsutbildningen arrangeras av Marie Ström. Det blir Nosework på längden, bredden och höjden.