Ängsgårdens Hundutbildning AB är ett litet företag med stor kompetens. Vi har under lång tid ägnat oss åt hundar och beteende. Vi har kurser och utbildningar för vanliga hundägare samt vidareutbildningar för yrkesverksamma.

Vi utför uppdrag från externa arrangörer och ser gärna att kunden är med i utarbetandet av våra utbildningsuppdrag. Boka en dag eller helg och bestäm innehållet tillsammans med oss eller berätta vilket behov ni har så plockar vi ihop en utbildning som uppfyller ert behov.

Vi är sedan 2016 arrangörer för SKK:s beteendebeskrivning BPH.

Kontakta oss

Planera era utbildningsdagar 2020
Kontakta oss i god tid för rådgivning

Nyheter och externa uppdrag
Juli 6-7
Selin&Wik tolkar beteenden

En 2 dagars Clinic där vi går på djupet i hundens språk. Vi arbetar praktiskt med hundar som har lätt att ändra känsloläge och deltagarna får med sig mycket användbart när det gäller hundens språk och beteende.

juli 27-28
Let`s Play-när leken får en funktion

Den här helgkursen arrangeras av Dogs-by Marie of Sweden

Vi ägnar två dagar till att förstå och utmana hundarna i leken. Den ger många aha-upplevelser,skratt och träningsvärk både för tassar och tår.

september 26
Bollvallning

Den här 2 dagarsutbildningen arrangeras precis som Let`s Play av Marie Ström. Den är uppdelad på två dagar med ca 4 veckors mellanrum som ger plats för att befästa de kunskaper som behövs för att utvecklas i bollvallningen.

November 13
Föreläsning: Satifisering.ger hunden ett rikare liv

Smökk arrangerar denna föreläsning som handlar om hur vi kan ge hunden ett rikare liv genom att förstå och tillgodose beteendebehoven som hunden har.