Privatlektioner & utredningar

En stor del av vår verksamhet handlar om privatträningar och utredningar av beteendeproblem hos hund.  Vi tar emot för privatlektioner på vår anläggning i Blädinge. Vill du hellre att vi kommer hem till er så hittar vi en lösning som passar. Du hittar lediga tider i vår bokningskalender. Den uppdateras regelbundet i slutet av varje månad och nya tider läggs ut 4 veckor framåt i tiden.

Ingela Wik– leg specialpedagog och hundpsykolog

Telefon: 076-185 48 07 Lämna meddelande om vi inte svarar så ringer vi tillbaka

E-post: iw.workforfun@gmail.com

Foto: Kristina Winck

Privatlektioner

Privatlektioner hos oss är flexibla. Vi skapar innehållet tillsammans med dig som hundägare och utgår från era förutsättningar och behov. Vi har valt att sätta olika längder på våra lektioner enligt följande:

30 min– 350 kr

45 min– 590 kr

60 min– 700 kr

Valptimmen

Det här passet riktar sig till dig som har en valp mellan 2-7 månader men inte riktigt har möjligheten att gå en ”vanlig” valpkurs. Det kan handla om allt från kroppsmedvetenhet, undersökning av olika miljöer, läsa av signaler, inkallning, svara på funderingar ni har kring valplivet och vardagen mm.

50 min– 590 kr

Spår

Den här tjänsten bokas både vid personspår och blodspår. Vi utgår från din och hundens förmågor och förutsättningar. 


-Spårläggning i praktiken
-Hantering av vilt
-Dela upplevelsen med hunden
-Läsa hund i spåret
-Egna önskemål

60 min– 700 kr

90 min– 995 kr

Utredning start

Det här passet riktar sig till dig där din hund har någon form av problemrelaterat beteende. Vi träffas för ett samtal och beroende på problematik praktisk träning med hund. Utifrån vad som framkommer under passet får ni en förslag på vidare träning alternativt att starta en utredning. 

90 min– 1000 kr

Utredning beteendeproblematik

I en utredning ingår en rad delar att ta hänsyn till. Vi samarbetar med olika yrkesprofessioner och om hunden behöver annan hjälp än det vi kan ge er så får ni kontaktuppgifter för vidare hjälp. I utredningsarbetet ingår:

  • Kartläggning och samtal
  • Praktisk träning med hund
  • Förslag på träningsupplägg
  • Återkoppling och uppföljning

Omfattning: 5x 90 min, varav 90 min är tid för dokumentation utan att ni är närvarande.

Kostnad: 5.500 kr