Work for fun online

Work for fun online

Work for fun online är precis som det låter, våra tjänster som ligger digitalt. De flesta utbildningar och kurser ligger på vår plattform workforfun.addwisdom.se men vi har även andra digitala lärandeforum. En av dem är Work for funs Hundligheter. Medlemskap i den gruppen kostar 400 kr, vilket är en engångssumma. Du är sedan med så länge du önskar. Varje månad får medlemmarna i gruppen en föreläsning med ett dilemma, en tanke eller något jag har funderat på under en tid. Diskussionerna håller högt i tak och vi har alla samma mål, att samlas kring ämnet hund och lära oss tillsammans.

Nu under oktober har jag tillsammans med Sofia Schröder något vi kallar Oktobernosen. Där riktar vi strålkastaren mot cancer och forskningen för att lösa cancergåtan. Facebookgruppen Oktobernosen får du tillgång till på följande sätt:

  1. Skänk minst 150 kr till valfri organisation som bidrar till forskning av cancer på människa eller hund.
  2. Skicka en screenshot via messenger på din inbetalning till Ingela Wik eller Sofia Schröder.
  3. Ansök om medlemskap i gruppen Oktobernosen.

Under hela oktober kommer vi varje dag lägga ut ett tips på aktivitet som har med nosarbete att göra. Du delar med dig i kommentarsfältet till respektive post (om du vill). Gruppen finns kvar året ut så du behöver inte stressa med att göra aktiviteterna.

ADVENTure Nosework återkommer också 2023, för fjärde året i rad. Även detta tillsammans med Sofia Schröder och NWtassarna. Mer info kommer inom kort.

Kontakt

Blädinge Ängsgården 1

342 91 Alvesta

076-1854807

iw.workforfun@gmail.com

Work for fun

Boka kurser, lektioner och BPH:

https://workforfun.onlinebooq.se/

Work for fun online:

https://workforfun.addwisdom.se/

Follow Us